Приморско Клуб

или се обади на тел.:
052/ 989 329, 0885 601 029
 
Локация: Приморско, България
 
Ваканционен клуб Приморско е разположен на юг от град Бургас, където природните пейзажи се променят като картинки от кинолента, редувайки просторни пясъчни плажове с живописни хълмове, тропическата растителност в делтата на река Ропотамо с причудливите скални форми на планината Странджа. Клубът се намира в залива между градовете Приморско и Китен. Разположен на територия от 120 хектара, с уникален климат съчетаващ прохладата на вековна дъбова гора и нежно галещите лъчи на черноморското слънце, Приморско предлага спокойна и здравословна почивка.
Информация
Резервация
Хотелът не притежава официална категоризация за 2** съгласно Наредбата за категоризиране на средствата за подслон. Той е поставен в нея, тъй като инфраструктурата към обекта и качеството на предоставена услуга са приблизителни към тази категория.

Инфраструктура:
Комплекс "Приморско Клуб" е разположен на 250м от плажа. Комплексът разполага с вили, бунгала и 2 хотела. На територията на комплекса има: ресторант, 2 басейна, снек бар, 3 тенис корта, футболно игрище

Настаняване:

Хотел Магнолиите 3* - Настаняването е по 2 и 3 деца в стая.

Вили Холидей 2* - едностайни вили. Стаята е обзаведена с 3 единични легла, гардероб, телевизор - SAT, телефон, хладилник, бюро, WC, собствено захранване с топла вода, тераса.

Хотел Бисер 1* - в стаи с по 2 или 3 стандартни легла. Сатите са обзаведени с гардероб, телевизор - SAT, бюро, WC, централно захранване с топла вода, тераса.

Бунгала "Кедър" 2* - едностайни бунгала. Стаята е обзаведена с 3 единични легла, гардероб, бюро, WC, централно захранване с топла вода, малка тераса.

Изхранване: FB (закуска, обяд и вечеря)
Ресторантът, в който се изхранват гостите е в центъра на комплекса, реновиран през 2015г., с много обширни тераси с изглед към морето, заобиколени от парк с естествена растителност. Изхранването е в зала "Бисер", с обслужване на бюфет маса, с богат избор от свежи салати, предястия, месни и безмесни ястия и десерти.

Плаж и басейн:
Охраняем от водно-спасителна служба от 8:00 до 18:00ч., Плажът е широк, със свободни площи за плажуване. Двата басейна са охраняем от спасител от 08:00 до 18:00ч. и имат отделни детски секции.

Спортни услуги:
Безплатно могат да бъдат ползвани игрищата за плажен волейбол, плажен тенис, баскетбол и волейбол. Срещу допълнително заплащане могат да се ползват: 3 тенис корта с настилка шамот, футболно игрище.
Хотел "Бисер" разполага със 2 зали за танци.

Допълнителни условия:
Настаняването във вили "Холидей" е по трима, а в останалата база по двама или трима.
Ръководителите на групи се настаняват безплатно - за група от 15 деца по 1 безплатен ръководител.
 
Удобства в хотела

В хотела
 
Сейф на рецепция (платен)
Магазин
Паркинг (платен)
Анимация
Основен ресторант
Вегетарианско меню
Детско меню
Снек бар
Снек бар на плажа
Бебешко кошче (платено)
Медицински кабинет
Разрешени са домашни любимци
 
 
В стаята
 
Телевизор
Телефон
Вид подова настилка – теракот
Хладилник
 
 
Спорт и развлечения
 
Открит басейн
Билярд
Тенис на маса
Детска анимация
Мини голф
 
 

 
ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ: Къде искате да пътувате или почивате?
 
Доминикана
Индонезия
Малдиви