Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Хотели в България
Самолетни билети
Празници

Конференции

България е доста примамливо място за конферентни срещи, провеждане на важни събития и мероприятия, тъй като до столицата ни полетът със самолет от главните европейски икономически центрове отнема само няколко часа. След това придвижването от столицата до известните курорти и по-големи градове у нас също не отнема много време, а и главните пътища са сравнително добри.
В последните години голяма известност в България придоби и градският и бизнес туризъм, а страната ни започна да се утвърждава като предпочитана дестинация за провеждане на срещи и конгреси на международно и национално ниво. Предпоставка за това са елитните хотели, атрактивни цени и приятна атмосфера.
Хотели за конференции
Бизнес туризмът в България се развива в модерни бази, които помогнат на всеки да стъпи успешно и подобаващо на българския пазар. За това способстват множеството експо и конгресни центрове, конферентни зали, изложбени инициативи и фестивали, пръснати във всички региони на страната.

Всяка година се провеждат изложения с международно участие, като „Банки, инвестиции, пари”, „Селското стопанство и всичко за него”, „Защита и сигурност”, „Енеко” – изложба за енергетика и екология, „Светът на мебелите”, Международен технически панаир – Пловдив, „Акватех” – изложба за технологии и управление на водите, „Аутотех” – за транспорт и автосервизно обслужване, „Елтех” – за електроника и електротехника, „Инфотех” – за информационни технологии, „Уеб Експо” и мн. др.
В бизнес хотелите се предлагат всички необходими удобства и могат да бъдат задоволени и най-високите изисквания. Обслужването е на най-високо ниво, обстановката в големите и луксозни конферентни зали предразполага към вършене на служебни дела, а хотелските стаи, които са обзаведени с вкус и стил - към пълен комфорт.
Бизнес хотели на най-високо ниво могат да бъдат намерени в цяла България, в това число Слънчев Бярг, Поморие, Златни Пясъци, Памнорово, Боровец, Банско, Сандански, Девин и още много български курорти и градове.