Класическа Испания - с екскурзовод на руски

или се обади на тел.:
052/ 989 329, 0885 601 029
 
Маршрут: Кордоба
 
Продължителност: 8 Дни / 7 Нощувки
 
Транспорт: Самолет
 
Дати на отпътуване: 22.09.2017 г., 07.10.2017 г., 09.10.2017 г., 10.10.2017 г., 16.10.2017 г., 14.11.2017 г., 05.12.2017 г., 12.12.2017 г.

 
от 999лв.

 
Програма
Информация
1 ден
СЪБОТА – Полет до Барселона. Трансфер. Настаняване в хотела – настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона. Нощувка.


2 ден
НЕДЕЛЯ - Закуска. Обиколка на забележителностите на Барселона – Готическия квартал, Катедралата, архитектурния модернизъм на Антонио Гауди - Саграда Фамилия и къщите Каса Батльо и Каса Мила. Отпътуване за Мадрид. По пътя – спирка в Сарагоса. Посещение на катедралата „Св. Богородица от Пилар”. Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.


3 ден
ПОНЕДЕЛНИК - Закуска. Обиколка на забележителностите на Мадрид – площад “Испания”, Гран Виа, Пуерта дел сол, Пласа Майор, площад “Сибелес”, площад “Колумб”. Отпътуване за Толедо с разглеждане на Катедралата,  църквата Санто Томе с шедьовъра на Ел Греко – „Погребението на граф де Оргас”. Завръщане в Мадрид. Възможност за посещение на музея Прадо (входният билет не е включен в пакетната цена). Нощувка.


4 ден
ВТОРНИК - Закуска. Отпътуване за Кордоба. Кратък престой в Кордоба с разглеждане забележителностите на града и посещение на джамията - катедрала на Кордоба. Продължаване към Севиля. Настаняване в хотела. Нощувка.


5 ден
СРЯДА - Закуска. Oбиколка на забележителностите на Севиля, разглеждане на Катедралата, посещение на стария еврейски квартал, Барио де Санта Крус. Отпътуване за Гранада. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на фламенко шоу (с доп. заплащане на място). Нощувка.


6 ден
ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Посещение на Хенералифе, лятната резиденция на кралете на Гранада (14 век) и на дворцовия комплекс Алхамбра, “червения замък”, една от най-забележителните крепости, сътворени от човешка ръка. Отпътуване за Аликанте/Коста Бланка. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.


7 ден
ПЕТЪК - Закуска. Отпътуване за Валенсия. Посещение на историческия център и катедралата. Обяд в ресторант във Валенсия. Отпътуване за Барселона. Късно вечерта – пристигане, настаняване в хотела (настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона). Нощувка.


8 ден
СЪБОТА - Закуска. Трансфер до летището в Барселона. 

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти. Екскурзията може да бъде осъществена в следния ред: Барселона-Валенсия-Гранада-Севиля-Кордоба-Толедо-Мадрид-Сарагоса-Барселона.
В случай че е невъзможно да се посети двореца Алхамбра по независещи от туроператора причини, на негово място се посещава двореца Алкасар в Севиля.
 
ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ: Къде искате да пътувате или почивате?
 
Доминикана
Египет
Турция
Тунис
Индонезия
Италия
Малдиви
Германия
Гърция
Испания
Франция
United Kingdom