Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Празници
Хотели в България
Самолетни билети
Търсене

Градски хотели

България е страна, която предлага разнообразие от възможности за практикуване на различни видове туризъм.


Прочути сме из цяла Европа с великолепните си природни дарове, живописни планини, дълги крайбрежни ивици, китни възрожденски къщички и древни исторически паметници.


У нас са на лице прекрасни условия за развитието на различни видове туризъм - селски и еко туризъм, морски туризъм, балнео и спа туризъм, културен туризъм.


България е доста примамливо място за конферентни срещи, провеждане на важни събития и мероприятия, тъй като до столицата ни полетът със самолет от главните европейски икономически центрове отнема само няколко часа. След това придвижването от столицата до известните курорти и по-големи градове у нас също не отнема много време, а и главните пътища са сравнително добри.


В бизнес хотелите се предлагат всички необходими удобства и могат да бъдат задоволени и най-високите изисквания. Обслужването е на най-високо ниво, обстановката в големите и луксозни конферентни зали предразполага към вършене на служебни дела, а хотелските стаи, които са обзаведени с вкус и стил - към пълен комфорт.


Пловдив
Виж повече
Русе
Виж повече
София
Виж повече
Варна
Виж повече
Велико Търново
Виж повече
Бургас
Виж повече