Хотели в Златни пясъци 2018

Златни пясъци

Хотели в Златни пясъциЗлатни пясъци се намира на 17 км. от град Варна и на 28 км. от международното летище Варна. Създаден през 1956 година, това е най-стария, и същевременно най-известен курорт на черноморието ни. Курортен комплекс Златни пясъци е изграден в подножието на едноименния природен парк, чиято територия е заета от красива широколистна растителност, а броят на редките и защитени растения достига 20. Живописният залив, в който е разположен комплекса, както и възхитителното съчетание от  зеленина и фин кварцов пясък, ежегодно привличат хиляди туристи. Курорта заема челно място сред предпочитаните дестинации за летен отдих. Особено привлекателно за летовниците е мекият умерен климат (средна температура на въздуха 27 С, а на водата 24 С), дългата над 3 км. плажна ивица, а така също тихото и топло море, без опасни морски видове и риби.

На територията на комплекса са построени над 90 хотела. Разнообразната по категория хотелска база е подходяща са хора от всички възрасти и социален статус. Туристите имат голям избор от хотели – от нискокатегорийни бази  до луксозни хотелски комплекси. По-голяма част от хотелите са реновирани и модернизирани и предлагат широка гама от услуги. Курортът разполага с подходящи условия за спорт и забавление. Желаещите да практикуват водни спортове могат да посетят някоя от петте обособени бази по плажната ивица, предлагащи водни ски, уиндсърф, парашут, банан и др. За свободното време в комплекса са изградени множество открити тенис кортове, игрища за волейбол и баскетбол, яхтено пристанище с над 100 места,  водолазна база,  мини-голф, велосипеди под наем и др.

В Златни пясъци са открити 4 минерални извора, чиито лечебни свойства се използват в създадените балнеолечебни центрове. Това природно богатство, в съчетание с естествените природни дадености на региона (богата на соли и микроелементи морска вода, лечебна кал, таласопродукти и др.) позволяват да се съчетае почивката с грижа за здравето. Хотелите в Златни пясъци предлагат също чудесни условия за организиране на мероприятия от всякакъв характер – симпозиуми, конференции, работни срещи, лични събития и празници.

Бон Тур


Хотел Еделвайс, Златни пясъци - Bon Tour
от
24
Хотел Здравец, Златни пясъци - Bon Tour
от
23
Хотел Лилия, Златни пясъци - Bon Tour
от
21
Хотел Луна, Златни пясъци - Bon Tour
от
20
Хотел Мимоза, Златни пясъци - Bon Tour
от
29
Хотел Роял, Златни пясъци - Bon Tour
от
27
Хотел Славей, Златни пясъци - Bon Tour
от
30
Хотел София, Златни пясъци - Bon Tour
от
26
Хотел Хавана, Златни пясъци - Bon Tour
от
30
Хотел Централ, Златни пясъци - Bon Tour
от
21
Хотел Шипка, Златни пясъци - Bon Tour
от
17
 
ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ: Къде искате да пътувате или почивате?
 
Доминикана
Индонезия
Малдиви
United Kingdom