Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Празници
Хотели в България
Самолетни билети
Търсене

Кранево

Хотели в КраневоПочивка на море 2021 Кранево. Резервирайте изгодно своята лятна ваканция.

Кранево - живописно място между Албена и Златни пясъци, заобиколено от зелени хълмове и гори. Почивката тук е по спокойна и икономична отколкото в съседните курорти.

Дължината на плажната ивица в селището е около 6 км, а ширината до 100 метра със слаб наклон и светъл пясък. Средната температура през лятото е + 27-28, а водата се затопля до + 24-26. Разходка в покрайнините на Кранево ще Ви запознае с интересни исторически и природни забележителности, забавления за малки деца и възрастни, места с уникална история. Между Кранево и курорта Албена се намира природния резерват Балтата, където ще видите лонгозни гори, уникални растения и животински видове. Само на 15 километра се намира Ботаническата градина на Балчик - чудесно място за разходка. Дворецът на румънската кралица ще ви зареди с истинско вдъхновение. Наблизо се намират и известния нос "Калиакра", "Камен бряг" и "Аладжа манастир".

Семейните хотели в Кранево предлагат тишина и уют. На разположение на гостите има множество ресторанти, кафенета и атракциони. Кранево - едно чудесно място за семейна почивка, тук ще  откриете комфорт, спокойствие и приятна атмосфера.

 


Терма ЕКО
Виж повече
Терма Палас
Виж повече
Съни Касъл
Виж повече
Аква Лайф Тауър
Виж повече
Извора
Виж повече
Кристел парк
Виж повече
Сирена
Виж повече
Амиров
Виж повече
Гери
Виж повече
Морски дар
Виж повече
Нико
Виж повече
Панчо
Виж повече
Рандеву
Виж повече
Централ
Виж повече