Хотели в Свети Влас Диневи 2019

Свети Влас Диневи Ризорт

Хотели в Свети Влас Диневи

Лагуна Диневи Ризорт e комплекс разположен на територията на Свети Влас. Диневи Ризорт се състои от  15 ваканционни апарт-комплекса построени във Възрожденски стил които имат централизирано управление и общи части.  Разполага с множество басейни обградени със зеленина,  детски площадки, спортни съоръжения, магазини и голямо разнообразие от барове и ресторанти. Всички апартаменти са оборудвани с кухня и обзавеждането им отговаря на категория четири звезди. Това ги прави много подходящи за семейства, търсещи домашния уют.

Курортът има клубен характер и е място за отдих от по-висока категория. Плажната ивица е широка,покрита с фин златист пясък и свободен достъп за всички гости. За удобство на туристите на плажа има няколко коктейл бара, предлагащи както напитки, така и леки менюта. Основната атракция на курорта е модерното яхтено пристанище, построено през 2007 година. То е най-голямото в България и е уникално заради своето разположение в подножието на Стара Планина. По този начин пристанището има естествена защита от Севрните ветрове. Марината е част от луксозен яхтен комплекс, който включва и петзвезден бутиков хотел, магазини на световно известни модни марки, яхт клуб, пиано бар, заведения и ресторанти.

Ежегодно Диневи Резорт е домакин на етап от международна регата и яхтени изложения. Местоположението на курорта на морския бряг и близостта му до планината го правят подходящ и за лечение на заболявания на дихателните пътища и белите дробове. Предлагат се забавления за малки и големи - анимация, шоу програми, водни спортове и други. Комплексът има собствен СПА център, който може да задоволи и най-капризните си посетители. Още едно предимство за почиващите в Свети Влас е близостта му до Слънчев бряг с характерния за него вълнуващ нощен живот, както и до очарователния Несебър.

Бон Тур


 
ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ: Къде искате да пътувате или почивате?
 
Доминикана
Индонезия
Малдиви