Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Празници
Хотели в България
Самолетни билети
Търсене

Свети Влас Диневи Ризорт

Хотели в Свети Влас ДиневиПочивка на море 2022 Свети Влас Диневи. Резервирайте изгодно своята лятна ваканция.

Лагуна Диневи Ризорт e комплекс разположен на територията на Свети Влас. Диневи Ризорт се състои от  15 ваканционни апарт-комплекса построени във Възрожденски стил които имат централизирано управление и общи части.  Разполага с множество басейни обградени със зеленина,  детски площадки, спортни съоръжения, магазини и голямо разнообразие от барове и ресторанти. Всички апартаменти са оборудвани с кухня и обзавеждането им отговаря на категория четири звезди. Това ги прави много подходящи за семейства, търсещи домашния уют.

Курортът има клубен характер и е място за отдих от по-висока категория. Плажната ивица е широка,покрита с фин златист пясък и свободен достъп за всички гости. За удобство на туристите на плажа има няколко коктейл бара, предлагащи както напитки, така и леки менюта. Основната атракция на курорта е модерното яхтено пристанище, построено през 2007 година. То е най-голямото в България и е уникално заради своето разположение в подножието на Стара Планина. По този начин пристанището има естествена защита от Севрните ветрове. Марината е част от луксозен яхтен комплекс, който включва и петзвезден бутиков хотел, магазини на световно известни модни марки, яхт клуб, пиано бар, заведения и ресторанти.

Ежегодно Диневи Резорт е домакин на етап от международна регата и яхтени изложения. Местоположението на курорта на морския бряг и близостта му до планината го правят подходящ и за лечение на заболявания на дихателните пътища и белите дробове. Предлагат се забавления за малки и големи - анимация, шоу програми, водни спортове и други. Комплексът има собствен СПА център, който може да задоволи и най-капризните си посетители. Още едно предимство за почиващите в Свети Влас е близостта му до Слънчев бряг с характерния за него вълнуващ нощен живот, както и до очарователния Несебър.


Etara III
Виж повече
Арена
Виж повече
Бадемите
Виж повече
Бриз Свети Влас
Виж повече
Делфин Св. Влас
Виж повече
Диамант
Виж повече
Долче Вита II
Виж повече
Етъра I
Виж повече
Етъра II
Виж повече
Камбани I, II, III
Виж повече
Манастира
Виж повече
Южен Бряг
Виж повече
Воденицата
Виж повече
Долче Вита
Виж повече
Лазур I, II, III, IV, V
Виж повече
Топ
Виж повече