Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Празници
Хотели в България
Самолетни билети
Търсене

Несебър

Хотели в НесебърПочивка на море 2021 Несебър. Резервирайте изгодно своята лятна ваканция.

Древният град Несебър е разположен на романтичен скалист полуостров, свързан със сушата чрез тесен провлак. Полуостровът е дълъг 850 м. и широк 300 м.

Градът притежава вековна история и е съхранил архитектурни паметници от всички периоди на своето дългогодишно съществуване. Могат да се видят останки от римски и средновековни стени, византийски и български църкви и стари къщи от XVIII и XIX век. Богатството на Несебър са именно древните църковни храмове. Заради неповторимия си исторически колорит, града е регистриран като паметник на световното културно наследство през 1983 г. Днес старата част на Несебър е атрактивно място за романтични разходки по тесните калдъръмени улички сред малките магазинчета, които предлагат ръчно изработени сувенири, плетива и бижута.

Администрацията на Несебър е съсредоточена в новата част на града. Като международен туристически център, той е известен със своето пристанище, на което акостират голям брой круизни кораби. Ако чевек търси нещо по-специално за своята почивка, това е мястото, където въображението бледнее пред реалността.


Аква Парадайз
Виж повече
Биляна Бийч
Виж повече
Виго
Виж повече
МПМ Арсена
Виж повече
Мариета Палас
Виж повече
Феста Панорама
Виж повече
Афродита
Виж повече
Вила Елеа
Виж повече
Италия
Виж повече
Капри
Виж повече
Кириос
Виж повече
Мелницата
Виж повече
Мираж Несебър
Виж повече
Оазис Несебър
Виж повече
Парадизо Апарт
Виж повече
Свети Йоан
Виж повече