Екскурзия до Будапеща

Унгария
4 Дни / 3 Нощувки
Транспорт: Автобус
Маршрут
София - Будапеща - София
Дати на отпътуване:
05.12.2019 г.
от 299 лв.
или се обади сега на телефон:
052/ 989 329, 0885 601 029
Програма
Хотели
Информация
1-ви ден
Отпътуване от София в 07.00ч. (от Пловдив в 05.00ч.) за Унгария. Вечерта пристигане в столицата Будапеща и настаняване в хотел. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език: Площада на героите, Музея за изящните изкуства, Операта, Будайската крепост – Кралският дворец, Рибарските кули, катедралата “Матиаш”, хълма “Гелерт” – Цитаделата, Паметника на свободата. След обяд свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание:
  • Екскурзия “големият завой на Дунав”. Посещение на Сентендре – уникална атмосфера, многобройни музеи и църкви. Възможност за разглеждане на най-големия в Унгария етнографски комплекс на открито. Отпътуване за Естергом. Разглеждане на Базиликата – най-голямата църква в Унгария, Съкровищницата, Кралския дворец на династията Арпид, Дворцовия музей (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 40 лв). *Вечерта възможност за разходка с корабче по р. Дунав.
Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание:
  • Целодневна екскурзия до Виена. Панорамна обиколка на града и разглеждане на Парламента, Операта, двореца Хофбург, Площада на героите, Кметството и по желание посещение на двореца Шьонбрун. Кратка пешеходна обиколка на най-старата градска част с катедралата “Св. Стефан” (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 80 лв). Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Заминаване за България и вечерта пристигане в София (Пловдив).