Почивка в Дубай и Рас Ал Хайма

Обединени Арабски Емирства
8 Дни / 7 Нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут
София - Дубай - Рас Ал Хайма - Дубай - София
Дати на отпътуване:
22.09.2019 г.,  12.10.2019 г.,  26.10.2019 г.,  09.11.2019 г.,  23.11.2019 г.,  07.12.2019 г.
от 1765 лв.
или се обади сега на телефон:
052/ 989 329, 0885 601 029
Програма
Хотели
Информация
Съчетайте пътуването си в два свята: модерен, лъскав и красив Дубай и тих, спокоен и екзотичен Рас Ал Хайм. По време на престоя си в Дубай ще се докоснете до блясъка на стъклото, величието на новото строителство и все по-мащабните проекти. Това място ще ви очавора и впечатли с мнгообройните си иновации - от разходката по улицата до изчакването на най-високата кула ще останете със затаен дъх.
Отправяйки се към Рас Ал Хайм, ще се пренесете в друга атмосфера. Палмови горички, обширни водоеми,чисто море и прекрасните Хаджарски планини. Луксозна почивка, в най-добрите хотели. Кухнята е прекрасна, на ваше разположение ще бъдат многобройните удобства на хотела. От целодневен аниматор за децата, до водни спортове. В това емирство няма сух режим, алкохол се сервира и продава на всякъде.

ОТСТЪПКА -5% ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.07.2019 Г.

Примерно полетно разписание:
Номер на полет Маршрут Излита Каца
FZ 758 София - Дубай 14:35 21:25
FZ 757 Дубай - София 09:55 13:45
  • Авиокомпания Fly Dubai
  • Важно: полетното разписание подлежи на препотвърждение преди датата на заминаване.

ПЪРВИ ДЕН / София - Дубай
Полет София - Дубай. Посрещане на летището в Дубай от представител на местната фирма-партньор и трансфер до хотела в Дубай. Настаняване и нощувка.

ВТОРИ ДЕН / Дубай
Закуска в хотела.
Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език (продължава около 4-5 часа), включена в пакетната цена.
Дубай е най-впечатляващият и космополитен град в Арабските Емирства - метал, блясък и стъкло. Ще почувствате арабския дух и атмосферата на „стария” Дубай като първо ще се отбиете в Бастакия - историческата част на Дубай, където се намират най-старите постройки. Тук можете да видите специфичните за арабския свят вятърни кули за охлаждане, които стърчат над всяка къща и играят ролята на естествени климатици. След това продължавате с "Abra" (водно такси), с което ще пресечете Дубай Creek, за да достигнете до другата страна, където са суковете (пазарите) за подправки и злато, и ще имате свободно време за кафе или обяд. Свободно време. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН / Дубай - Рас Ал Хайма
Закуска в хотела. Трансфер до Рас Ал Хайма и настаняване в избрания хотел. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - СЕДМИ ДЕН / Рас Ал Хайма
Закуска в хотела. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

ОСМИ ДЕН / Рас Ал Хайма - Дубай - София
Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Дубай за полет до София.