Почивка и йога във Фетие - 7 нощувки със самолет от Варна

ТОП
оферта
Турция
8 Дни / 7 Нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут
Фетие, Турция
от 695
или се обади сега на телефон:
052/ 989 329, 0885 601 029
Програма
Информация за хотела
📅 Първи ден 11.10.2019

✔ Полет от Варна или София. Трансфер до хотел Liberty Lykia Resort 5* във Фетие. Настаняване и свободно време. Следобедни/вечерни занимания. Лекция на тема Тялото в йога философията – физическо и фини тела, енергийни центрове и работа с тях. Вечеря. Нощувка.

📅 Втори ден 12.10.2019

✔ Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Плавна виняса йога практика, подходяща за напълно начинаещи, която завършва с релаксация. По време на тази практика ще усвоим основното дишане в йога и ще се учим как да съчетаваме движенията си с дъха. Обяд. Свободно време за плаж. Следобедни/вечерни занимания. Лекция на тема Ин йога – медитативна вечерна практика, която работи със съединителната тъкан, отпуска мускулите в дълбочина и успокоява ума. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

📅 Трети ден 13.10.2019

✔ Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание включване в разходка с яхта в красивите заливи на Фетие, около 12 от най-живописните острови в района, с включен обяд на борда. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Шива и Шакти – изначалните принципи на мъжкото и женското и как ги балансираме чрез йога и дишане. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

📅 Четвърти ден 14.10.2019

✔ Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Свободен ден за плаж и развлечения. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Йога нидра – водена релаксация с визуализация за отпускане на цялото тяло и сбъдване на желанията. Вечеря. Нощувка.

📅 Пети ден 15.10.2019

✔ Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание организиране на полудневна екскурзия до селището Каякьой. Интересна е историята на това изоставено градче, с каменни къщи с разрушени стени устояли на вековете и до днес, без жители, но обявено от Юнеско за Световен град на мира и приятелството. Кратка спирка за фото- пауза на панорамния хълм с изглед към залива на Фетие. Връщане в хотела. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема Основи на Аюрведа – как да се грижим за тялото си според индивидуалната му конструкция (подходящи храни, упражнения и допълнителна грижа). Вечеря. Нощувка.

📅 Шести ден 16.10.2019

✔ Закуска. Сутрешна йога практика – 75 минути. Свободен ден за плаж и развлечения. Следобедни/вечерни йога занимания. Лекция на тема и практика на тема - Въведение в медитация – принципи на медитацията, видове медитация, защо и как да медитираме. Вечеря. Нощувка.

📅 Седми ден 17.10.2019

✔ Сутрешна йога практика – 75 минути. По желание екскурзия Далян – Каунос. Една от туристическите атракции в района е плажът Изтузу, обитаван от стотици години от гигантските костенурки Карета Карета, а най-подходящото време за посещения безспорно е през месец октомври, когато те идват тук да снесат яйцата си. Друга забележителност на Далян са загадъчните ликийски гробници, които се извисяват в скалите от 400 г. пр хр. Връщане в хотела. Следобедни/вечерни йога занимания. Последна вечер – танци и кръг на споделянето – какво ще си взема от това преживяване, какво научих за себе си, какво искам да запазя в ежедневието си като практика. Вечеря. Нощувка.

📅 Осми ден 18.10.2019

✔ Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за София или Варна.

Полетна информация:

✔ Заминаване BUC58111:00 Варна - 12:35 Даламан
✔ Връщане   BUC58213:25 Даламан - 15:10 Варна
✔ Тип самолет:   MD82
✔ Адрес на авиокомпанията:   гр. София,  ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35
✔ Авиокомпания:  Bulgarian Air Charter

€ Пакетните цени включват:

✔ Чартърен полет Варна – Даламан – Варна.
✔ Летищни такси.
✔ Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
✔ Tрансфери: летище - хотел – летище.
✔ Такса сигурност – SECURITY TAX.
✔ Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до
65 г.)
✔ 7 нощувки в Liberty Lykia Resort 5* ultra all inclusive
✔ Йога практики с йога преподавател от България
✔ Изпращане от представител на TA на летище Варна.
✔ Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

€ Пакетните цени не включват:

✔ Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
✔ Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
✔ Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
✔ Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора.
✔ Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
✔ Допълнителни екскурзии и посещения на туристически – „Разходка с яхта в залива на Фетие“; „Далян – Каунос“; „Каякьой“.