Български
Избери език
close
Български
English
Русский

Почивки в Анталия 2020 С директен чартърен полет от Варна ден сряда

Турция
8 Дни / 7 Нощувки
Транспорт: Самолет
Маршрут Варна - Анталия
Дати на отпътуване: 23.09.2020 г.,  30.09.2020 г.,  07.10.2020 г.,  14.10.2020 г.,  21.10.2020 г.,  28.10.2020 г.,  04.11.2020 г.
от 262.76
Резервирай
или се обади сега на телефон:
052/ 989 329, 0885 601 029
Програма
Хотели
І Ден –
Сборен час на летище „Варна“. Излитане с полет на Onur Air Варна – Анталия. Трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден –VII Ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

VІІI Ден
Закуска. Tрансфер до летището за полет Анталия – Варна с Onur Air.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
• Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
• Летищни такси;
• 7 нощувки на съответната база в избрания хотел;
• Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
• Трансферите от летището до хотела и обратно;
• Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
• Медицинска застраховка със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс;

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер;
• Доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 12 евро;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Уника''.
• Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);

Полетна информация /часовете са в местни времена/ Превозвач: Onur Air
Варна 1030 – Анталия 1210
Анталия 0800 – Варна 0940
Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

Допълнителни екскурзии:
Демре Мира Кекова
В земите на древна Ликия се намират 3 уникални исторически паметника, въплъщаващи единството на историята, религията и природата. Демре е известен в целия свят като място, където е живял Свети Николай и където се намира неговата църква, признат е от целия християнски свят като свято място.
Мира е един от шестте важни ликийски градове и крупен център на християнството, чиито основни забележителности са многобройните скални гробници и античния театър.
Островите Кекова се смятат за перлата на турското крайбрежие. Те се намират в обкръжението на живописни заливи и не могат да оставят равнодушен нито един посетител. Точно тук, под прозрачната вода, могат да се видят останки от потънал по време на земетресение град.
Цена: 60 евро

Квадро сафари
Паралелно на Средиземноморското крайбрежие на Турция преминава планинският масив Тавър, с дължина 2 000 км и височина 4 000 метра. Нашите гости могат да открият за себе си тези планини, пътешествайки на квадроцикли, да се запознаят с флората и фауната, както и с живота на местното население, да се потопят в прохладата на планинска река и просто да се снимат на фона на незабравими пейзажи.
Цена: 40 евро

Огънят на Анадола „Троя”
"Огънят на Анадола" - хореографски спектакъл, който вече са гледали зрители от много страни в света. Това е грандиозно зрелище, съчетаващо културното наследство на Анадола с изкуството на танца. Танцьорите от популярния танцов ансамбъл "Огънят на Анадола" са покорили едни от най-важните световни сцени, сред които Двореца Кремъл в Москва и театъра Чикаго в Ню Йорк. Това шоу е единственото по рода си, вписано в книгата за рекордите на Гинес. Тук, в родината на създателите на легендарния спектакъл, Вие имате възможност да гледате и да се "докоснете" до "Огънят на Анадола" и новото им представление „Троя”!
Цена: 45 евро

Израел (еднодневна екскурзия със самолет)
Йерусалим се намира само на около час полет от Анталия, и затова за по–малко от денонощие може да се осъществи това удивително пътешествие. Ще имате възможност да посетите вечните исторически забележителности като: Маслиновата гора в Гетсиманската градина, от където се открива прекрасна гледка към Стария град и Купола на скалата; Стената на плача - най-почитаната и свята част на града е европейската, където могат да се видят много поклонници; Виа Долороса – скръбният път, пътят на страданието, последният земен път на Христос към Голгота. Виа Долороса днес е една малка тясна уличка в стария Йерусалим, по която е минал с кръстния си товар Иисус Христос към мястото на разпятието; Витлеем - посещение на една от най-старите църкви в света, построена на мястото на раждането на Христос, почитана като светилище на последователите на християнството и исляма. А по-късно пътуване и до Мъртво море, където за половин час може да се изкъпете и даже да се намажете с лечебна кал.
Цена: около 255 евро /подлежи на препотвърждение/

Рафтинг
Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината.
Цена: 60 евро

Важно: Цените на екскурзиите са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение от агенцията партньор на място.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
Авансово плащане от 50 % депозит на човек при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;

2. Необходими данни за всички пътуващи:
Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорт и дата на валидност;

  • Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването.
Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Анталия са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.12 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
Важна информация:
За пътуване до Турция се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

На територията на Турция е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

Забележки:
>>Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
>>Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 120.
>>Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Необходими документи:
международен паспорт
няма санитарни или други специфични изисквания

Полезна информация:
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

  • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 120 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).

Програма

І Ден –
Сборен час на летище „Варна“. Излитане с полет на Onur Air Варна – Анталия. Трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден –VII Ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

VІІI Ден
Закуска. Tрансфер до летището за полет Анталия – Варна с Onur Air.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
• Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
• Летищни такси;
• 7 нощувки на съответната база в избрания хотел;
• Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
• Трансферите от летището до хотела и обратно;
• Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
• Медицинска застраховка със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс;

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер;
• Доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 12 евро;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Уника''.
• Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);

Полетна информация /часовете са в местни времена/ Превозвач: Onur Air
Варна 1030 – Анталия 1210
Анталия 0800 – Варна 0940
Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

Допълнителни екскурзии:
Демре Мира Кекова
В земите на древна Ликия се намират 3 уникални исторически паметника, въплъщаващи единството на историята, религията и природата. Демре е известен в целия свят като място, където е живял Свети Николай и където се намира неговата църква, признат е от целия християнски свят като свято място.
Мира е един от шестте важни ликийски градове и крупен център на християнството, чиито основни забележителности са многобройните скални гробници и античния театър.
Островите Кекова се смятат за перлата на турското крайбрежие. Те се намират в обкръжението на живописни заливи и не могат да оставят равнодушен нито един посетител. Точно тук, под прозрачната вода, могат да се видят останки от потънал по време на земетресение град.
Цена: 60 евро

Квадро сафари
Паралелно на Средиземноморското крайбрежие на Турция преминава планинският масив Тавър, с дължина 2 000 км и височина 4 000 метра. Нашите гости могат да открият за себе си тези планини, пътешествайки на квадроцикли, да се запознаят с флората и фауната, както и с живота на местното население, да се потопят в прохладата на планинска река и просто да се снимат на фона на незабравими пейзажи.
Цена: 40 евро

Огънят на Анадола „Троя”
"Огънят на Анадола" - хореографски спектакъл, който вече са гледали зрители от много страни в света. Това е грандиозно зрелище, съчетаващо културното наследство на Анадола с изкуството на танца. Танцьорите от популярния танцов ансамбъл "Огънят на Анадола" са покорили едни от най-важните световни сцени, сред които Двореца Кремъл в Москва и театъра Чикаго в Ню Йорк. Това шоу е единственото по рода си, вписано в книгата за рекордите на Гинес. Тук, в родината на създателите на легендарния спектакъл, Вие имате възможност да гледате и да се "докоснете" до "Огънят на Анадола" и новото им представление „Троя”!
Цена: 45 евро

Израел (еднодневна екскурзия със самолет)
Йерусалим се намира само на около час полет от Анталия, и затова за по–малко от денонощие може да се осъществи това удивително пътешествие. Ще имате възможност да посетите вечните исторически забележителности като: Маслиновата гора в Гетсиманската градина, от където се открива прекрасна гледка към Стария град и Купола на скалата; Стената на плача - най-почитаната и свята част на града е европейската, където могат да се видят много поклонници; Виа Долороса – скръбният път, пътят на страданието, последният земен път на Христос към Голгота. Виа Долороса днес е една малка тясна уличка в стария Йерусалим, по която е минал с кръстния си товар Иисус Христос към мястото на разпятието; Витлеем - посещение на една от най-старите църкви в света, построена на мястото на раждането на Христос, почитана като светилище на последователите на християнството и исляма. А по-късно пътуване и до Мъртво море, където за половин час може да се изкъпете и даже да се намажете с лечебна кал.
Цена: около 255 евро /подлежи на препотвърждение/

Рафтинг
Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината.
Цена: 60 евро

Важно: Цените на екскурзиите са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение от агенцията партньор на място.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
Авансово плащане от 50 % депозит на човек при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;

2. Необходими данни за всички пътуващи:
Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорт и дата на валидност;

  • Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването.
Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Анталия са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.12 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
Важна информация:
За пътуване до Турция се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

На територията на Турция е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

Забележки:
>>Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
>>Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 120.
>>Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Необходими документи:
международен паспорт
няма санитарни или други специфични изисквания

Полезна информация:
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

  • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 120 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).

Хотели

ADAM & EVE
1646
Виж повече
DREAM WORLD AQUA
988
Виж повече
DREAM WORLD HILL
989
Виж повече
DREAM WORLD RESORT & SPA
733
Виж повече
MAYA CLUB GOLF HOTEL
853
Виж повече
MAYA WORLD SIDE
955
Виж повече
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
925
Виж повече
CLUB KASTALIA
1473
Виж повече
DELPHIN BE GRAND RESORT
1671
Виж повече
DELPHIN DIVA PREMIERE
2228
Виж повече
DELPHIN DELUXE RESORT
1159
Виж повече
DELPHIN IMPERIAL LARA
3624
Виж повече
DELPHIN PALACE HOTEL
1342
Виж повече
EFTALIA OCEAN RESORT
1911
Виж повече
EUPHORIA TEKIROVA HOTEL
891
Виж повече
HANE SUN HOTEL
746
Виж повече
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT
4100
Виж повече
MAXX ROYAL KEMER RESORT
5052
Виж повече
PGS ROSE RESIDENCE BEACH
1085
Виж повече
REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT
2780
Виж повече
ROYAL ALHAMBRA PALACE
2236
Виж повече
ROYAL DRAGON HOTEL
1971
Виж повече
ROYAL HOLIDAY PALACE
2072
Виж повече
ROYAL WINGS HOTEL
2125
Виж повече
ROYAL SEGINUS HOTEL
2072
Виж повече
SIDE STAR RESORT
1227
Виж повече
SIDE STAR BEACH
1019
Виж повече
TITANIC BEACH LARA
1414
Виж повече
TITANIC DELUXE BELEK
2321
Виж повече
HAYDARPASHA PALACE
946
Виж повече
ALBA QUEEN HOTEL
1048
Виж повече
ALBA RESORT HOTEL
1004
Виж повече
AYDINBEY KINGS PALACE & SPA
1647
Виж повече
SULTAN OF SIDE HOTEL
817
Виж повече
CENGER BEACH RESORT & SPA
689
Виж повече
CLUB MEGA SARAY
2535
Виж повече
DIZALYA PALM GARDEN
919
Виж повече
PRIMASOL HANE FAMILY RESORT
988
Виж повече
PRIMASOL HANE GARDEN
843
Виж повече
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
1355
Виж повече
KAHYA RESORT AQUA & SPA
775
Виж повече
LONICERA WORLD HOTEL
919
Виж повече
LONICERA RESORT & SPA
964
Виж повече
MERVE SUN HOTEL & SPA
604
Виж повече
ORANGE PALACE SIDE
824
Виж повече
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
1063
Виж повече
SHERWOOD BREEZES RESORT
1222
Виж повече
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
1401
Виж повече
SULTAN OF DREAMS HOTEL & SPA
1005
Виж повече
GRANADA LUXURY BELEK
5093
Виж повече
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
959
Виж повече
ANNABELLA DIAMOND HOTEL & SPA
848
Виж повече
ARCANUS SIDE RESORT
1138
Виж повече
CLUB ASTERIA BELEK
1079
Виж повече
AYDINBEY FAMOUS RESORT
788
Виж повече
AYDINBEY GOLD DREAMS
857
Виж повече
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
1495
Виж повече
LARA FAMILY CLUB HOTEL
850
Виж повече
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
1241
Виж повече
BONE CLUB SUNSET
843
Виж повече
BELLIS DELUXE HOTEL
1834
Виж повече
CALISTA LUXURY RESORT
2638
Виж повече
CALIDO MARIS HOTEL
1222
Виж повече
VON CLUB GOLDEN BEACH
1285
Виж повече
CLUB DIZALYA HOTEL
850
Виж повече
ELA QUALITY RESORT HOTEL
1700
Виж повече
VON RESORT GOLDEN COAST
891
Виж повече
GURAL PREMIER BELEK
1544
Виж повече
GURAL PREMIER TEKIROVA
2592
Виж повече
HEAVEN BEACH RESORT & SPA
810
Виж повече
INCEKUM BEACH RESORT
704
Виж повече
JADORE DELUXE HOTEL & SPA
848
Виж повече
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
1201
Виж повече
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
1073
Виж повече
KAMELYA FULYA HOTEL
1095
Виж повече
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
1307
Виж повече
KARMIR RESORT & SPA
843
Виж повече
LONG BEACH RESORT & SPA
2404
Виж повече
LYRA RESORT HOTEL
738
Виж повече
CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL
1557
Виж повече
RAMADA RESORT LARA
880
Виж повече
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
1805
Виж повече
RAMADA RESORT SIDE
974
Виж повече
RIXOS PREMIUM BELEK
3095
Виж повече
RIXOS SUNGATE
2462
Виж повече
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
1716
Виж повече
ROYAL TAJ MAHAL HOTEL
2495
Виж повече
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
771
Виж повече
SAILORS BEACH CLUB
900
Виж повече
SAPHIR RESORT & SPA
1171
Виж повече
SEHER RESORT & SPA HOTEL
779
Виж повече
SIRENE BELEK GOLF & WELLNESS HOTEL
1647
Виж повече
SIDE ROYAL PALACE
961
Виж повече
SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
1465
Виж повече
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
1040
Виж повече
VON RESORT ELITE
1166
Виж повече
WOW KREMLIN PALACE
984
Виж повече
SPICE HOTEL & SPA
2133
Виж повече
TUI MAGIC LIFE MASMAVI
1586
Виж повече
ORFEUS PARK HOTEL
694
Виж повече
LYKIA WORLD & LINKS  GOLF
1703
Виж повече
ORFEUS QUEEN SPA
939
Виж повече
L'ANCORA BEACH HOTEL
685
Виж повече
MAYA WORLD IMPERIAL
962
Виж повече
STELLA BEACH HOTEL
722
Виж повече
PORT RIVER HOTEL & SPA
890
Виж повече
LAKE & RIVER SIDE HOTEL
865
Виж повече
THRONE SEAGATE BELEK HOTEL
831
Виж повече
SOHO BEACH HOTEL (EX. ARMAS BELEK)
984
Виж повече
Z HOTELS SIDE TOWN HOTEL
661
Виж повече
ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTELS & SPA
1819
Виж повече
CONCORDE DE LUXE RESORT
2319
Виж повече
FAME RESIDENCE LARA & SPA
1520
Виж повече
LIMAK LARA DE LUXE HOTEL&RESORT
1280
Виж повече
MARITIM PINE BEACH RESORT
1445
Виж повече
MIRAGE PARK RESORT
1058
Виж повече
RIXOS BELDIBI
1199
Виж повече
SENTIDO GOLD ISLAND HOTEL
904
Виж повече
SHERWOOD DREAMS RESORT
1200
Виж повече
GLORIA GOLF RESORT
4381
Виж повече
LARA HADRIANUS HOTEL
699
Виж повече
RIOLAVITAS SPA & RESORT
939
Виж повече
KAYA BELEK
1251
Виж повече
KAYA PALAZZO GOLF RESORT
2335
Виж повече
KEMPINSKI HOTEL THE DOME
2044
Виж повече
EUPHORIA PALM BEACH RESORT
741
Виж повече
LONG BEACH HARMONY HOTEL
1440
Виж повече
KEMAL BAY HOTEL
771
Виж повече
THRONE NILBAHIR RESORT & SPA
865
Виж повече
RAYMAR HOTELS & RESORTS
780
Виж повече
WATER SIDE RESORT
863
Виж повече
ALBA ROYAL HOTEL
1301
Виж повече
BARUT KEMER
1955
Виж повече
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER
1601
Виж повече
GLORIA SERENITY RESORT
4127
Виж повече
PGS KIRIS RESORT
989
Виж повече
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
840
Виж повече
VALERI BEACH HOTEL
792
Виж повече
IC SANTAI FAMILY RESORT
1403
Виж повече
LIMAK ARCADIA GOLF & SPORT RESORT
1024
Виж повече
LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL & RESORT
1052
Виж повече
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
998
Виж повече
MIRADA DEL MAR HOTEL
1222
Виж повече
PINE HOUSE HOTEL
762
Виж повече
ROMA BEACH RESORT & SPA
1197
Виж повече
SIDE BREEZE HOTEL
711
Виж повече
SEA PLANET RESORT & SPA
970
Виж повече
THE SENSE DE LUXE HOTEL
1212
Виж повече
MC ARANCIA RESORT HOTEL
894
Виж повече
DOSI HOTEL
731
Виж повече
IC GREEN PALACE
1902
Виж повече
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
1011
Виж повече
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
1103
Виж повече
STARLIGHT RESORT HOTEL
1416
Виж повече
VENEZIA PALACE DELUXE RESORT
1331
Виж повече
WHITE GOLD HOTEL & SPA
792
Виж повече
ACAR HOTEL
703
Виж повече
ANTIQUE ROMAN PALACE
822
Виж повече
KAYA SIDE
989
Виж повече
SIDE COROLLA HOTEL
718
Виж повече
SELECTUM LUXURY RESORT
2025
Виж повече
VENUS HOTEL
759
Виж повече
KAMELYA SELIN HOTEL
1134
Виж повече
KAMELYA K CLUB
1527
Виж повече
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
1028
Виж повече
SENTIDO TURAN PRINCE
1166
Виж повече
TITANIC MARDAN PALACE
1949
Виж повече
ANNABELLA PARK HOTEL
848
Виж повече
SEALINE HOTEL
Виж повече
XANADU RESORT HOTEL
1249
Виж повече
GLORIA VERDE RESORT
1953
Виж повече
TERRACE BEACH RESORT
1256
Виж повече
ALVA DONNA WORLD PALACE
1212
Виж повече
ANITAS HOTEL
678
Виж повече
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
1445
Виж повече
GRANADA LUXURY OKURCALAR
1495
Виж повече
GRAND VIKING HOTEL
711
Виж повече
VICTORY RESORT
1187
Виж повече
WHITE CITY BEACH HOTEL
1073
Виж повече
WHITE CITY RESORT
1362
Виж повече
CLUB PARADISO HOTEL
1259
Виж повече
SIDE KUM HOTEL
711
Виж повече
WIND OF LARA HOTEL & SPA
1058
Виж повече
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
751
Виж повече
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
976
Виж повече
GOLD CITY TOURISM COMPLEX
882
Виж повече
SUN BEACH HOTEL
691
Виж повече
SUN BEACH PARK HOTEL
695
Виж повече
KIMERA HOTEL
1019
Виж повече
HOTEL SU (EX. SUNIS HOTEL SU)
1116
Виж повече
TELATIYE RESORT HOTEL
782
Виж повече
INCEKUM SU HOTEL
848
Виж повече
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
910
Виж повече
EFTALIA MARIN RESORT
1362
Виж повече
EFTALIA VILLAGE HOTEL
1854
Виж повече
SELCHUKHAN HOTEL
695
Виж повече
VIKING NONA BEACH
764
Виж повече
FLORA GARDEN BEACH
1401
Виж повече
SHERWOOD SUITES RESORT
1183
Виж повече
GOLDEN LOTUS HOTEL
787
Виж повече
GOLDEN SUN HOTEL
577
Виж повече
PAPILLON AYSCHA RESORT & SPA
1828
Виж повече
ARES CITY HOTEL
555
Виж повече
ARES BLUE HOTEL
592
Виж повече
ARES HOTEL KEMER
563
Виж повече
ARES DREAM HOTEL
592
Виж повече
ARSI HOTEL
690
Виж повече
BAIA KEMER CLUB
1332
Виж повече
 Aquaworld Belek  by MP Hotels
1953
Виж повече
GLAMOUR RESORT & SPA
778
Виж повече
GRANADA LUXURY BEACH
1063
Виж повече
MESUT HOTEL
726
Виж повече
MAGIC SUN HOTEL
649
Виж повече
MICHELL HOTEL & SPA
875
Виж повече
MONTE CARLO HOTEL
694
Виж повече
RIXOS DOWNTOWN
2130
Виж повече
ROYAL GARDEN BEACH
732
Виж повече
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL
752
Виж повече
SIMENA HOTEL
791
Виж повече
SIMENA HOLIDAY VILLAGE
959
Виж повече
CLUB LETOONIA HOTEL
1110
Виж повече
NOX INN DELUXE HOTEL
857
Виж повече
NOX INN CLUB HOTEL
721
Виж повече
PIRATE'S BEACH CLUB
915
Виж повече