Български
Избери език
close
Български
English
Русский
Дестинации
Почивки
Екскурзии
Празници
Хотели в България
Самолетни билети

Ваучери

Искате да зарадвате близките си, за рожден ден, сватба, семеен празник или друг повод? Bon Tour Ви предлага подаръчен ваучер.


Подаръчният ваучер е опция всеки сам да реши дали желае уютен уикенд в България, автобусен или самолетен билет към любима дестинация, близко или далечно пътешествие до всяка точка на света. За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той, в наистина оригинален, специален и незабравим.
Най-хубавият подарък за човек, който обича да пътува, е екскурзия. Други пък ще се зарадват на почивка в хотел на мечтано място. Ваучерът за пътуване ви дава възможност да подарите тази мечта.

Условия за ползване:

Предлаганите от нас ваучери за подарък са на стойност по Ваш избор.

• Получателят на ваучера може да избере своя туристически пакет, като съобрази периода на пътуване със свободното си време.

• Валидността на ваучера е една година от дата на закупуване и не може да бъде удължавана.

• Ваучерът може да се използва в указания срок многократно до изчерпване на неговата стойност.

• Ако щастливецът, който е получил ваучер за подарък, реши да си избере екскурзия или почивка на стойност по-висока от тази на ваучера, той може да доплати разликата до пълния размер на туристическата услугата.

• Крайната цена на избраната от получателя туристическа услуга се определя след окончателния избор и фиксиране на конкретната дата.